Bu yılki Naat Gecesi Düsseldorf’ta

Almanya’yı Naat Gecesi heyecanı sardı. Peygamber Efendimiz’i (s.a.s.) anma amaçlı düzenlenen naat programı bu yıl Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinin başkenti olan Düsseldorf’ta gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol
Bu yılki Naat Gecesi Düsseldorf’ta

Almanya’yı Naat Gecesi heyecanı sardı. Peygamber Efendimiz’i (s.a.s.) anma amaçlı düzenlenen naat programı bu yıl Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinin başkenti olan Düsseldorf’ta gerçekleşecek. Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak naat programı Düsseldorf’un en ihtişamlı salonlarından ISS Dome’da gerçekleşecek. Naat gecesinde naatların yanında ilahiler okunacak, dualar edilecek.

Birbirinden etkileyici görsel efektin kullanılacağı gecenin sponsorluğunu Şafak Küchen & Möbel, Asya Termal Kızılcahamam Otel, İstikbal Mobilya, Bidi Meyveleri, Gaestehaeuser Dicke Birken, Yörem Gıda ve Syron Tekerleri üsteleniyor. Programın ana sponsorluğunu üstlenen Şafak Küchen & Möbel sahibi Yaşar Balıkçı yaptığı açıklamada böylesine önemli bir programa sponsorluk yapma konusunda hiç tereddüt etmediğini, Peygamber Efendimiz (s.a.s.) adına yapılan bir programın öneminin farkında olduğunu vurguladı.

Dört şubeyle iş yapan Balıkçı, “Varlığıyla varlığımızın farkına vardığımız insanlığın iftihar tablosu Efendiler Efendisi’nin (sa.s.) 'Kullarına Allah’ı sevdirin ki, Allah’da sizi sevsin' beyanının şerefine mazhar olmamıza vesile olan böyle bir geceye sponsor olma mutluluğunu bize lütfedip kazandırıldığı için teşekkür ederim” diye konuştu. Okuduğu şiirlerle tanınan Bedirhan Gökçe’nin sunacağı programı 7 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
CİHAN

Yorumlar