'Bu seçim ülkemizi uçurumdan önceki son çıkıştır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MH) Kayseri Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, "Bu seçimler, ülkemiz, milletimiz, vatanımız için uçurumdan önceki son çıkıştır.

Google Haberlere Abone ol
'Bu seçim ülkemizi uçurumdan önceki son çıkıştır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MH) Kayseri Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, "Bu seçimler, ülkemiz, milletimiz, vatanımız için uçurumdan önceki son çıkıştır. Bu vatan bizim, parçalanmasına, bölünmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

MHP Talas İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekli toplantıya MHP Talas İlçe Yönetimi, MHP Talas Belediye başkan adayı Erkan Kandemir ve MHP Talas belediye meclis üyesi adayları katıldı. Toplantıda açılış konuşması Yapan Mehmet Erhan, yaklaşan 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erhan, yaptığı açıklamada, 30 marttaki seçimlerin sadece belediye başkanlığı seçimi olmadığını vurgulayarak, "Yaklaşık 25 gün sonra yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Son günlerde ortaya çıkan yolsuzluk, hırsızlık ve arsızlıkların üzerini örtemeye çalışan hükümete sandıkta biz ülkücüler olarak en güzel cevabı vereceğiz. Kendi öz vatanının başkalarına peşkeş çeken, yolsuzluğu arsızlığı kendine yol edinmiş bu zihniyetten kurtulmak için en büyük adımı bu seçimlerde atacağız. Unutmayalım, bu seçimler uçurumdan önceki son virajdır." diye konuştu.

Erhan konuşmasına şöyle devam etti. "Bizler MHP olarak Talas'ta en erken belediye başkan adayını belirleyen ve yaklaşık 180 gündür saha çalışması yapabilen tek partiyiz. Şimdiye kadar girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamak için büyük çaba harcadık. Bundan sonrada aynı çabayı daha da yoğun bir şekilde devam ettireceğiz. Talas halkı şunu bilmelidir ki MHP kadrolarının yolsuzlukla, arsızlıkla işi olmaz. Bizim en önemli özelliğimiz dürüstlüğümüz, samimiyetimizdir. Bu nedenle bizlerin için fitne ve nifak tohumları ekmeye çalışacak olan birçok odak olacaktır. Dedikodu, nifak ve fesada karşı herkesin daha dikkatli olmasını istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi birliğimizi, beraberliğimizi kimsenin bozmasına müsaade etmedik bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz."

İlçe Başkanı Erhan'dan sonra söz alan MHP Talas Belediye Başkan Adayı Erkan Kandemir ise yaptığı konuşmalarda meclis üyesi adaylarına hitaben, "Talas için, geleceğimiz için daha fazla çalışma zamanıdır. Çünkü biliyoruz ki bu seçimlerde üzerimizdeki yük her zamankinden daha ağırdır. Bu gidişe son vermek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak zorundayız. Birliğimizi muhafaza etmek zorundayız." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar