Bu saldırı da ABD uyarısından sonra geldi

İstanbul Havalimanı'ndaki saldırı da ABD'nin uyarısından sonra meydana geldi. ABD daha önce de uyarıda bulunduktan sonra saldırılar gerçekleşmişti

Google Haberlere Abone ol
Bu saldırı da ABD uyarısından sonra geldi
ABD'nin Türkiye'deki vatandaşlarına yaptığı her uyarıdan sonra saldırı gerçekleşmesi daha önce dikkat çekmişti. Bu akşam meydana gelen havalimanı saldırısından önce ABD tarafından Türkiye'de yaşayan vatandaşlarına uyarı yapılmıştı. 

ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan yurttaşlarının Türkiye’ye seyahat konusunda daha önce yayımladığı uyarıyı yineleyerek, 16 kent ismi verip, "dikkatli olun" çağrısının ardından Atatürk Havalimanı'nda patlama meydana gelmesi akıllara güvenlik açığı sorusunu getirdi. Öte yandan saldırı sonrasında Barack Obama'nın konu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan vatandaşlarının Türkiye’ye seyahat konusunda daha önce yayımladığı "dikkatli olun" uyarısını yinelemesinin ardından İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan bomba patlatıldı.

Açıklamada, Amerikan vatandaşlarından terör saldırıları ve bazı terör gruplarının tehditleri nedeniyle Türkiye’deki seyahatleri sırasında dikkatli olmaları istendi. Sonuyarının 29 Mart’ta yapılanın yerine geçeceği kaydedilen açıklamada, turistlerin yerli ve yabancı terör grupları tarafından açıkça hedef alındığı belirtilmesinden sonraAtatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar geliş terminalinde patlama meydana geldi. Atatürk Havalimanı'ndaki olayda 2 ayrı noktada terör saldırısı olduğu bildiriliyor.

Yorumlar

Erdoğan Dağdeviren Türkiye üzerinde oynanan oyunlara engel olabilmek için,Mutlaka İdam yasasını geri getirmek gerekiyor.İçimizde teröre yardım ve yataklık edenler ile teröristleri İdamla yargılamak Caydırıcı olur diye düşünüyorum.Türkiye kalkınmada,yatırımlarda gerçekleştirdiği yükselişine,büyümedeki akıl almaz başarısı,tahminleri bile yanıltan başarısına mani olmak isteniyor.Daha düne kadar etrafımızda hiç dostumuz kalmadı diyenler,İsrail ve Rusya ile ilişkilerimizin düzelmesine karşı çıkarak eleştiriyorlar.Türkiye nin yükselişine mani olmak kendi çıkarlarını düşünen muhalefeti kınıyorum.Konu Vatan'sa kendi çıkarlarını düşünenler Vatan Hainidir.Saygılarımla