Bu işyerinde ‘Herkes O’nu Okuyor’

Hz. Muhammed (SAV)'in daha iyi öğrenilmesi ve tanıtılması amacıyla Peygamber Yolu Derneği tarafından başlatılan Herkes O’nu Okuyor kampanyasına Merzifon Organize Sanayi işçileri de katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bu işyerinde ‘Herkes O’nu Okuyor’

Hz. Muhammed (SAV)'in daha iyi öğrenilmesi ve tanıtılması amacıyla Peygamber Yolu Derneği tarafından başlatılan Herkes O’nu Okuyor kampanyasına Merzifon Organize Sanayi işçileri de katıldı. Öğle paydoslarında kitaplarını alan işçiler, hem O'nu tanıyor hem de kaybedeni olmayan yarışmaya hazırlanıyor.

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Plasform AŞ'de çalışan 200 işçi, öğle aralarında kitaplarını alarak hem Hz. Peygamber'in hayatını öğreniyor hem de yarışmaya hazırlanıyor. Kendilerine sunulan bu imkandan dolayı patronlarına teşekkür eden Koray Ocak isimli işçi, "Bu kitapları buraya getiren patronumuza teşekkür ediyoruz. Çok büyük emekleri var. Peygamber Efendimiz'in hayatını öğrenip sünnetini hayatımızda tatbik etme fırsatı çok güzel oldu. Bu kampanyanın başlaması ile umut ediyoruz, tekrar O’nu hatırlayacak, O’nun yaşam tarzını öğrenerek kendimize çekidüzen vereceğiz. O’na olan sevgimiz ve saygımız bir kat daha artacak. Herkesin bu kampanyaya katılmasını canı gönülden diliyorum." diye konuştu.

Öğle aralarında çay ve yemek saatlerinde kitap okuduklarını dile getiren Hasan Aktaş, yarışmaya da katılacaklarını ifade ederek, herkesin kazanacağı bir yarışma olacağını kaydetti. Aktaş "Peygamberimiz'in hayatını anlatan bu güzel eseri bizlere hediye edip kitap okumamıza imkan tanıyan yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile hem Peygamber Efendimiz'i tanıyoruz hem de yapılan yarışmaya katılma yoluyla inşallah kendi bilgi seviyemizi ölçme şansına sahip olacağız." açıklamalarına yer verdi.

Plasform AŞ sahibi Burak Altınay, "Allah Resulü'nü daha iyi tanımak için başlatılan ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasına katıldım. Daha sonra gazetelerden ve dergilerden iş yeri sahiplerinin bu şekilde çalışanlarına böyle güzel hizmetler sunduğunu okuyunca bizler de çalışanlarımıza duyuru yaptık. Arkadaşlar okumak isteyenlerin listesini almak için fabrikada dolaşırken herkesin katılmak istediğini öğrenince çok mutlu olduk. Bizler de fabrika içerisinde bir sınav yapmayı hedefledik. Birinci olan arkadaşımıza yarım altın, ikinci olan arkadaşımıza çeyrek altın, üçüncü olan arkadaşımıza gram altın, dördüncü ve beşinci olanlara gıda çeki vereceğimizi taahhüt ettik. Bizler bir ödül taahhüt etsek de bu yarışmada herkes kazanacak. Kaybeden hiç kimse olmayacak. Bir de personelimiz Türkiye geneli yapılacak yarışmaya da katılacak. Personelimizin evlerine gittiklerinde de bu kitapları okumaya devam edeceklerini ve eşlerinin de bu vesile ile Efendimiz'i okuyacaklarına inanıyorum.” dedi.


CİHAN

Yorumlar