Bu defa dersin konusu; yardımlaşma

Erzurum Kurtuluş İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, geliri yardıma muhtaç insanlara iletilmek üzere okulda kermes düzenledi. Kermesin geliri Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şube Müdürü Zafer Aslan’a teslim edildi. Yardım kampanyası ile ilgili...

Google Haberlere Abone ol
Bu defa dersin konusu; yardımlaşma

Erzurum Kurtuluş İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, geliri yardıma muhtaç insanlara iletilmek üzere okulda kermes düzenledi. Kermesin geliri Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şube Müdürü Zafer Aslan’a teslim edildi.

Yardım kampanyası ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Zeki Doğan, "Okulumuzda yardımlaşma adı altında bir kampanya başlattık. Bu faaliyetler çocuklarda yardım duygusunun gelişmesine katkı sağlıyor. Zaten milletimiz, ecdadımızdan gelen bir yardımlaşma kültüründen geliyor. Müdür yardımcımız Mansur Binici beye 4-A sınıfı öğretmen ve öğrencilerine, ailelerine teşekkür ederim." dedi. Doğan kampanya kapsamında Ebu İshak Vakfı ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine de bağışta bulunduklarını belirtti.

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şube Müdürü Zafer Aslan, yapılan anlamlı bağış için 4-A sınıfı öğrencilerine teşekkür etti. Aslan, "Milletimizin genlerinde var olan yardımlaşma bilinci inşallah hiç kaybolmaz ümidini taşımaktayım." ifadelerini kullandı.

"HARÇLIKLARINI TÜRKİYE HARP MALULÜ DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ’NE BAĞIŞLADILAR"

Kimse Yok Mu Derneği’ne yaptıkları yardımla yetinmeyen Kurtuluş İlköğretim Okulu’nun 4-A sınıfı öğrencileri Türkiye Harp Malulü Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ederek kendi aralarında biriktirdikleri harçlıkları da derneğe bağışladılar. Türkiye Harp Malulü Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Kurtuluş İlköğretim Okulunun 4-A sınıfı öğrencileri dernek Başkanı Recep Akgül’den derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Okul Müdürü Doğan, "Kurtuluş İlköğretim Okulumuzun 4-A sınıfı öğrencileri Erzurum Valiliğinin başlatmış olduğu değerler eğitim kapsamında öğrencilerimiz kendi aralarında kermes açtı. Kermesten elde edilen geliri Türkiye Harp Malulü Dul ve Yetimleri Derneğinin gazilerine bağış yapmak istediler. Bizde bu derneğe ziyaret ederek hem derneğin çalışmaları hakkında bilgi alırken hem ise kermesten elde edilen geliri bağışını yaptık." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar