BTÜ Tanıtım Günleri başlıyor

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), yüksek öğretime geçecek aday öğrencilere yönelik tanıtım günlerini 7-11 Temmuz tarihlerinde Osmangazi Yerleşkesi'nde yapacak.Lisans öğrencisi kabul eden bölümlerine bu yıl İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü...

Google Haberlere Abone ol
BTÜ Tanıtım Günleri başlıyor

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), yüksek öğretime geçecek aday öğrencilere yönelik tanıtım günlerini 7-11 Temmuz tarihlerinde Osmangazi Yerleşkesi'nde yapacak.

Lisans öğrencisi kabul eden bölümlerine bu yıl İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü de ekleyen BTÜ, yeni öğrencilerini beklemeye başladı. Akademik faaliyetlerini, araştırma üniversitesi misyonu ile sürdüren BTÜ, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında Doğa Bilimleri, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi bünyesindeki 5 bölüme, okul birincileri kontenjanı dâhil olmak üzere toplam 203 öğrenci kabul edecek.

Tanıtım günleri süresince aday öğrenciler, BTÜ akademisyenleri ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ile birlikte gelecek planlarını yapma fırsatı bulacak. Osmangazi Yerleşkesinde 09.30-16.30 saatleri arasında devam edecek tanıtım günleri boyunca, aday öğrenciler üniversitenin derslikleri ve laboratuvarlarını da gezebilecek. 7-10 Temmuz tarihleri arasındaki 'Tanıtım Günleri' faaliyetleri kapsamında, BTÜ akademisyenleri ve uzmanları aday öğrencilere meslek seçimi ve üniversite hayatı hakkında bilgi verecek.

Tanıtım günlerine katılamayan veya uzak illerdeki aday öğrenciler ise http://tercih.btu.edu.tr/index.php adresinden inceleme yapabilecek.

CİHAN

Yorumlar