BTSO’dan emniyete 25 araç

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Emniyet Müdürlüğü’ne 25 araç bağışladı.BTSO Hizmet Binası’nda araç teslimatı için gerçekleştirilen protokol ve imza törenine Vali Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, BTSO Yönetim...

Google Haberlere Abone ol
BTSO’dan emniyete 25 araç

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Emniyet Müdürlüğü’ne 25 araç bağışladı.

BTSO Hizmet Binası’nda araç teslimatı için gerçekleştirilen protokol ve imza törenine Vali Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk atıldı.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, oda olarak kentin sanayi ve ticari hayatına olduğu kadar sosyal ve kültürel değerlerine de destek verdiklerini söyledi. Akıllı kentlerin oluşumunda güvenliğin en önemli kriter olduğunu ifade eden Burkay, “Bursa’yı sanayide, ticarette ekonominin merkezine yerleştirmeye çalışırken kentin güvenliğine de büyük önem veriyoruz. Bu noktada Emniyet Müdürlüğümüzle işbirliği içerisindeyiz.” dedi. Başkan Burkay, son 10 yılda İl Emniyet Müdürlüğü’ne 72 araç bağışladıklarını da sözlerine ekledi.

Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da suçu önleme noktasında önleyici tedbirlerin çok önemli yer tuttuğunu belirterek, “Bu noktada personel ve kullanılan araçlar büyük önem taşıyor. Emniyet Müdürlüğümüzün kullandığı araçların yüzde 60’ı beş yaşın üzerinde. Verimli hizmet sağlamak amacıyla yeni araç kampanyası düzenledik. Kampanya kapsamında 94 araca ulaştık. BTSO’nun da destekleriyle araç filomuz güçlendi. Desteklerinden ötürü BTSO’ya teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Emniyet Müdürlüğü’ne araç bağışlanması konusunda yönetim kurulunun ve meclis üyelerinin duyarlılığına dikkat çekti, işbirliğinin diğer kurumlara örnek olmasını diledi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu da BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı, Meclis Başkanı Remzi Topuk’u tebrik etti. Konuşmaların ardından, İl Emniyet Müdürü Durmuşlar ile BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay protokole imza attı. İmza töreninin ardından BTSO’nun bağışladığı araçlar İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

CİHAN

Yorumlar