Bozyazı Anafen öğrencisi TEOG sınavında Türkiye birincisi oldu

Mersin'in Bozyazı ilçesinde 2. Eğitim Öğretim yılını tamamlayan Bozyazı Anafen Dersanesi TEOG-2 sınavında Türkiye birincisi çıkardı. Bozyazı Anafen Dershanesi öğrencisi olan Tolga Durmuş Akkaya tüm soruları doğru cevaplayarak TEOG-2...

Google Haberlere Abone ol
Bozyazı Anafen öğrencisi TEOG sınavında Türkiye birincisi oldu

Mersin'in Bozyazı ilçesinde 2. Eğitim Öğretim yılını tamamlayan Bozyazı Anafen Dersanesi TEOG-2 sınavında Türkiye birincisi çıkardı. Bozyazı Anafen Dershanesi öğrencisi olan Tolga Durmuş Akkaya tüm soruları doğru cevaplayarak TEOG-2 sınavında Türkiye birincisi oldu.

Bozyazı Anafen Dershanesi Müdürü Hikmet Razi, ''Açılışlarının ikinci yılında Türkiye birinciliği elde etmek kendisini ve öğretmen arkadaşlarını son derece mutlu ettiğini belirtti. Öğrencimizin başarısında emeği geçen okul ve dershane öğretmenlerine, öğrencimizin ailesine ve kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.'' dedi.

Dershane Müdürü Razi; Tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan öğrencisi haricinde iki öğrencinin de 1'er yanlış yaptığını ifade etti. Bozyazı'da bireysel ve kitlesel başarıda önemli işler yapmak için yola çıktıklarını ve bunu gerçekleştirmek için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Türkiye birincisi olan Bozyazı Anafen Dershanesi öğrencisi Tolga Durmuş Akkaya; başarısında emeği geçen başta ailesi olmak üzere, dershane ve okul öğretmenlerine sonsuz teşekkür ettiğini söyledi. CİHAN

Yorumlar