Bozok Üniversitesi 7. Spor Şenliği etkinlikleri başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Spor Şenliği etkinlikleri başladı. 5-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Erdoğan Akdağ Kampüs alanındaki spor tesislerinde yapılacak olan spor şenliğinde, futbol, voleybol, basketbol,...

Google Haberlere Abone ol
Bozok Üniversitesi 7. Spor Şenliği etkinlikleri başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Spor Şenliği etkinlikleri başladı. 5-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Erdoğan Akdağ Kampüs alanındaki spor tesislerinde yapılacak olan spor şenliğinde, futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi ve satranç kategorilerinde müsabakalar yapılacak.

Üniversitede her yıl büyük çekişmeye sahne olan 7. Spor Şenlikleri Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Yumak’ın üniversitenin Kapalı Spor Salonu’nda Meslek Yüksekokulu ile Sağlık Yüksekokulu bayan voleybol takımları arasında yapılan müsabakanın başlama atışını yapması ile başladı.

Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Yumak, spor şenliklerinin açılışında yaptığı açıklamada bu yıl 7.’si düzenlenen Spor Şenlikleri’nin 5-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacağını söyledi. Yumak, "Bozok Üniversitesi olarak sportif etkinliklere büyük önem veriyoruz. Şenliklerin düzenlenmesindeki amacımız, öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmaları arttırmak ve spor vesilesiyle bir arada olmalarını sağlamaktır. Bu müsabakalarda kaybeden olmayacak. Müsabakaların şenlik havasında ve centilmenlik içerisinde sakatlanmaların olmadığı bir ortamda geçmesini temenni ediyorum. Spor şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Bütün takımlarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyoru."diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar