Bozkurtlardan birlik, beraberlik etkinliği

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, birlik beraberlik etkinliğinde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bozkurtlardan birlik, beraberlik etkinliği

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, birlik beraberlik etkinliğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik gecesinde, Bozkurtluğun, ülkücü kardeşliğin birleştirici bir olgu olduğu vurgulanırken, bölünemeyeceği mesajı da verildi.

Etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi Karadeniz Ereğli Belediye başkan adayı Mevlüt Özdemir, belediye meclis üye adayları, Kandilli Belediye başkan adayı Mehmet Kaya İpekçi, Ormanlı Belediye başkan adayı Bayram Başol, Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Talat Şeker, yönetim kurul üyelerinin yanı sıra çok sayıda ülkücü gençlik katıldı.

ÖZDEMİR: BİRLİKTE BAŞARALIM

Milliyetçi Hareket Partisi Karadeniz Ereğli Belediye başkan adayı Mevlut Özdemir ise, ülkücü kardeşliğin düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik etkinliğine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdemir, 15 günden az bir süre kalan 30 Mart yerel seçimlerinde Karadeniz Ereğli’miz için dönüm noktası olduğunu vurguladı. Özdemir bu konuda şu açıklamayı yaptı; “Ereğli halkı belediye başkanını 15 gün sonra seçecek. Bu seçim Karadeniz Ereğli’nin geleceğini belirleyecek. Son 15 yıldır Karadeniz Ereğli’mizde ekonomik değerlerin kaybedildiği bir kent olmuştur. Kenti bu dar boğazdan kurtarman için 30 Mart son fırsattır." dedi.

Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sertan Kuzu ise “Biz Ülkücüler bir olursak, ülkemiz bir olur ülkemiz bir olursa Türk dünyası bir olur Türk dünyası bir olursa İlahi Kelimetullah davası yani İslam davası diri olur” diyerek konuşmasına başladı. Kuzu açıklamalarında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Biz bir olmalıyız çünkü; Dağılan devleti toparlayacak biziz, yok sayılan Türklüğü yeniden devlete hükmettirecek biziz, biz ülkücü hareketiz, biz MHP’yiz. Bu yüzdendir ki dış mihrakların piyonları bugün Ülkücü hareketi sokaklara çekmeye uğraşmaktadır. Bu yüzden ki Türklüğü yasaklamakta, Türk ve İslam dünyasını kana bulamaktadırlar. Üniversitelerde terör örgütlerine yardım ve yataklık etmek, terör örgütleri lehine slogan atıp, PKK paçavraları sallamak serbest. Milletvekili dokunulmazlığı zırhına bürünüp Meclis kürsüsünden ihanet cümlelerini ağzından salya akıta akıta haykırmak serbest! Ama Engin Alan Paşa gibi onurlu vekil olmak yasaktır." dedi.

Etkinlik, Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı gençlerinin hazırlamış olduğu şiir dinletisi, halk oyunları ile devam etti. CİHAN

Yorumlar