Bozdağ: Belediye ile iktidar el ele olduğunda insanlar daha hızlı yol alabiliyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, memleketi Yozgat'ta vatandaşlardan oy istedi. Oyların bölünmemesini isteyen Bozdağ, "Belediye ile iktidar el ele olduğunda daha güçlü bir koşu oluyor insanlar daha hızlı yol alabiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bozdağ: Belediye ile iktidar el ele olduğunda insanlar daha hızlı yol alabiliyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, memleketi Yozgat'ta vatandaşlardan oy istedi. Oyların bölünmemesini isteyen Bozdağ, "Belediye ile iktidar el ele olduğunda daha güçlü bir koşu oluyor insanlar daha hızlı yol alabiliyor." dedi.

Bozdağ, Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde belediye hizmet binası ve Kültür Merkezi açılışında yaptığı konuşmada seçim çalışmaşlarına değindi. 30 Mart yerel seçimlerinin son derece önemli olduğunu kaydeden Bozdağ,"Gelin seçimde ayrılığı gayrılığı bir tarafa bırakalım. Diğer partilerden aday olan kardeşlerimiz de var. Ama bu seçim son derece önemli, biliyorum ki başka partilere gidecek oylar da AK Parti'nin oyları. Gelin oyları bölmeyelim, bu oyunlar, bu tuzaklar, bu iftiralar karşısında bu dik duran milletin emanetine sahip çıkan kadroya bizde sandıkta sahip çıkalım. Hısımlık akrabalık, komşuluk gayesiyle oyları Allah için bölmeyelim, böldürmeyelim, bölünmesine, böldürülmesine izin vermeyelim. Belediye ile iktidar el ele olduğunda daha güçlü bir koşu oluyor insanlar daha hızlı yol alabiliyor. Belediye de bir takım işidir. Takımları düşünün bir takımın kaptanı Bahçeli, bir takımın kaptanı Kılıçdaroğlu, bir takımın kaptanı da Tayip Erdoğan, Allah aşkına hangi takım iyi olur?" diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar