Bozbey ve Şahin’den ‘Genç Dostu’ yönetim sözü

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve CHP Bursa Büyükşehir başkan adayı Necati Şahin, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun hazırladığı ‘Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Bozbey ve Şahin’den ‘Genç Dostu’ yönetim sözü

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve CHP Bursa Büyükşehir başkan adayı Necati Şahin, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun hazırladığı ‘Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı. Gençlerin kent yönetiminde daha etkin rol almasını isteyen Ulusal Gençlik Parlamentosu, Türkiye genelinde 'Genç Dostu Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi' kampanyası başlattı.

Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun kampanyasına Nilüfer Belediye Başkanı ve başkan adayı Mustafa Bozbey ile CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin’den de destek geldi. Ulusal Gençlik Parlamentosu, kentte yaşayan gençlerin kentin sunduğu ekonomik, sosyal ve siyasi fırsatlardan eşit biçimde yararlanabilmesi için, 30 Mart yerel seçimler öncesi kent yönetimine aday olan belediye başkan adaylarından söz aldı.

Aday kampanyasına imza atan Nilüfer Belediye Başkanı ve başkan adayı Mustafa Bozbey, “Belediyemizin ve belediye sınırlarında yapılması öngörülen gençlik eylem planlarını yerel paydaşlarımız ile birlikte hazırlamayı ve uygulanmasını takip etmeyi, gençlik politikaları konusunda toplumu bilinçlendirici çalışmalar yürütmeyi ve genç dostu kent kapsamında düzenlenecek faaliyetleri desteklemeyi Nilüfer Belediye Başkanı ve başkan adayı olarak onaylıyorum.” dedi.

Bursa’nın yeni bir vizyona ihtiyacı olduğunu belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Necati Şahin de “Kısmet olursa 30 Mart 2014’de seçildiğimizde önce Bursa Büyükşehir Belediyesi bütün Bursa’yı kucaklayacak, daha sonra da bu heyecan tüm Türkiye’yi saracak. 2014 gençlerin ve kadınların yılı olacak. Ankara’dan esen soğuk rüzgar ve kar var. Ancak bizim lodosumuza kar dayanmaz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar