Böyle bir nikah yüz yılda bir kıyılır

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, rakamların peş peşe dizilmesiyle oluşan ve yüz yılda bir yaşanabilecek çok özel bir nikaha imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Böyle bir nikah yüz yılda bir kıyılır

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, rakamların peş peşe dizilmesiyle oluşan ve yüz yılda bir yaşanabilecek çok özel bir nikaha imza attı. Dündar, günün anısına, saat 14.15’te durdurulan duvar saatini imzalayarak evlenen çifte hediye etti.

Sibel ve Ensar Ergün çiftinin, yüzyılda bir yaşanan çok özel tarihteki nikahlarını, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı. Osmangazi Nikah Dairesinde, çiftin aileleri arasında gerçekleştirilen nikah merasimini özel kılan ise, tarih ve saati oldu. 11 Aralık 2013 saat 14.15’te kıyılan nikahın tarih ve saatleri yan yana yazıldığında, ortaya 11.12.13.14.15 rakamlarından oluşan çok özel bir zaman dilimi çıktı.

Bu özel zaman diliminde gerçekleşen nikahı kıyan Mustafa Dündar, çifte mutluluklar diledi. Başkan Dündar, şunları dile getirdi: “Tarih ve saat dilimindeki rakamların peş peşe gelmesiyle oluşan çok özel bir zaman dilimi. Bizler de, Sibel ve Ensar Ergün çiftimizin nikahını kıyarak onların bu mutluluğuna ortak olduk. Kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyorum.”

Törenin sonunda, nikah defterini Sibel Ergün’e veren Dündar, tarih ve saati ile çok özel bir anlam taşıyan nikahın anısına, salonda bulunan ve 14.15’te durdurulan saati imzalayarak Ergün çiftine hediye etti.
CİHAN

Yorumlar