Boyabat’ta yıldızlar ödüllendirildi

Sinop Boyabat’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Boyabat Yıldız Koleji, 4. sınıflar arası yaptığı ‘Yıldız Çocuklar Yarışması’ ödüllerini dağıttı. 200 öğrencinin girdiği sınavda ilk 15’e giren öğrenciler ödüllendirildi.Özel...

Google Haberlere Abone ol
Boyabat’ta yıldızlar ödüllendirildi

Sinop Boyabat’ta eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Boyabat Yıldız Koleji, 4. sınıflar arası yaptığı ‘Yıldız Çocuklar Yarışması’ ödüllerini dağıttı. 200 öğrencinin girdiği sınavda ilk 15’e giren öğrenciler ödüllendirildi.

Özel Boyabat Yıldız Koleji’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Yıldız Çocuklar Yarışması’ ödül törenine Kaymakam Bilal Bozdemir, İlçe Milli Eğitim müdürleri Osman Yavuz, İrfan Yalınkaya, Seyfettin Kaymakçı, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Özel Boyabat Yıldız Koleji Müdürü Erdoğan Çivici, okulun, Sinop ve Boyabat’ın eğitimde yükselen değeri olduğunu söyleyerek, yapılan sınavlarda elde edilen başarıların bunu kanıtladığını kaydetti. Amaçlarının başarılı öğrencileri tespit etmek olmadığının altını çizen Çivici, yarışmayla Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerindeki öğrenciler arasında bir yarış ortamının ve kaynaşmanın ortaya çıktığını belirtti. Çivici, "Her yıl geleneksel olarak yaptığımız bu sınava rağbet artarak devam ediyor. Bu yarışmada aslında herkes ödülü hak etti. Biz ödülleri temsili olarak bazı öğrencilerimize verdik. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Veli, öğretmen ve öğrencilerimiz tebrik ediyorum." dedi.

Kaymakamı Bilal Bozdemir ise Özel Yıldız Koleji’nin ilçenin eğitim yükünü hafiflettiğini söyledi. Okulun, eğitim kalitesi ve sınavlardaki başarısı ile de ilçenin başarısına önemli katkı sağladığını söyleyen Bozdemir, Yıldız Çocuklar Yarışması’nda dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Daha sonra dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okullarına lazer yazıcı, tablet, MP4, kol saati gibi hediyeler verildi. Yarışmada Yağmur Dağdelen birinci, Sümeyra Dağcı ikinci, Hatice Elif Doğdu üçüncü oldu. CİHAN

Yorumlar