Boyabat'ta 'yıldız' olacak çocuklar yarıştı

Sinop Özel Boyabat Yıldız Koleji’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘‘Yıldız Çocuklar Yarışması’’ yapıldı. Boyabat merkez ve çevre ilçelerden yoğun bir ilginin olduğu yarışmaya ilkokul 4. sınıflardan 200 öğrenci dereceye...

Google Haberlere Abone ol
Boyabat'ta 'yıldız' olacak çocuklar yarıştı

Sinop Özel Boyabat Yıldız Koleji’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘‘Yıldız Çocuklar Yarışması’’ yapıldı. Boyabat merkez ve çevre ilçelerden yoğun bir ilginin olduğu yarışmaya ilkokul 4. sınıflardan 200 öğrenci dereceye girebilmek için ter döktü. 10 öğrenci ile her okulun temsil edildiği yarışmada ayrıca öğrenciler bireysel olarak da yarıştı. Yarışmanın yapıldığı Özel Boyabat Yıldız Koleji’ndeki yarışmaya velilerde büyük rağbet gösterdi. Öğrenciler içeride dereceye girebilmek için yarışırken, veliler okulun bahçesinde ikram edilen çayı içerek bekledi.

Yarışmaya yoğun ilgi gösteren veli ve öğrencilere teşekkür eden Okul Müdürü Erdoğan Çivici, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yarışmaya ilginin giderek arttığını ve bundan mutluluk duyduklarını söyledi. Çivici, ‘‘Bu yarışmayı her yıl geleneksel olarak sürdüreceğiz. Çevre ilçelerden büyük katılımın olması bizleri ayrıca mutlu etti.’’ diye konuştu.

Yarışmada ödüller bireysel öğrenci ödülleri, okul ödülleri ve koordinatör öğretmen ödülleri olmak üzere 3 ayrı dalda dağıtılacak. Bireysel dalda 1.’ye altın madalya, tablet bilgisayar, başarı belgesi. 2.’ye altın madalya fotoğraf makinesi, başarı belgesi. 3.’ye altın madalya, MP4, başarı belgesi verilecek. Ayrıca bireysel dalda dereceye giren ilk 15 öğrenciye çeşitli hediyeler verilecek. Okul ödülleri ise lazer yazıcı, fotoğraf makinesi ve telsiz telefon olacak. Koordinatör öğretmenlere de para ödülü verileceği belirtildi.

CİHAN

Yorumlar