Boyabat'ta mahalle iftarlarına yoğun ilgi

Sinop’un Boyabat ilçesinde uygulanan 'her mahalleye iftar programı' büyük ilgi görüyor. Ramazan ayı boyunca her mahallenin sakinleri kendi mahallesinde iftar yapmış olacak. Boyabat Belediyesi Ramazan etkinlikleri programı kapsamında hazırladığı...

Google Haberlere Abone ol
Boyabat'ta mahalle iftarlarına yoğun ilgi

Sinop’un Boyabat ilçesinde uygulanan 'her mahalleye iftar programı' büyük ilgi görüyor. Ramazan ayı boyunca her mahallenin sakinleri kendi mahallesinde iftar yapmış olacak.

Boyabat Belediyesi Ramazan etkinlikleri programı kapsamında hazırladığı her mahalleye iftar etkinliklerine devam ediliyor. Yenimahalle, Gökdere, Zincirlikuyu ve Kumluk mahallerinde iftar veren belediye Ramazan ayı sonrasına kadar tüm mahallelerdeki vatandaşları iftar programlarında buluşturmayı hedefliyor.

‘Her mahallede bir iftar’ sloganıyla bu yıl Ramazan ayı etkinliklerine başladıklarını belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Yapmış olduğumuz etkinliklerle belediyemiz, birçok çalışmada olduğu gibi hizmeti halkın ayağına götürmüş, insanları vermiş olduğumuz hizmetten daha fazla ve daha kolay yararlanmasını sağlamıştır. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizi son derece memnun etmektedir. Ramazan sonrasına kadar bütün mahallerimizdeki iftarlarda buluşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Kendi mahallelerinde iftar yapmanın daha güzel ve samimiyeti artırdığına dikkat çeken vatandaşlar, yapılan mahalle iftarlarına katılımın daha fazla olduğunu söyledi. Ramazan ayı sonuna kadar Boyabat’ın bütün mahallerinde iftar verilmiş olacak. CİHAN

Yorumlar