Boyabat TSO’dan Soma’ya yardım kampanyası

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO) Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle ölen işçilerin ailelerine yardım kampanyası başlattı. Boyabat TSO Başkanı Nuh Tandoğan, yaşanan facia sonrasında mağdur olan...

Google Haberlere Abone ol
Boyabat TSO’dan Soma’ya yardım kampanyası

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO) Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle ölen işçilerin ailelerine yardım kampanyası başlattı.

Boyabat TSO Başkanı Nuh Tandoğan, yaşanan facia sonrasında mağdur olan insanlara Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Boyabat’ta da yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, kampanyanın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde yürütüleceğini söyledi. Yardımda bulunmak isteyenlerin bankalarda oluşturulan TOBB-Soma Maden Yardım Hesabı’na yardımlarda bulunabileceklerini söyledi. Tandoğan, ‘‘Boyabat Ticaret Odası olarak Soma’da yaşanan maden kazası nedeniyle birliğimizin düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına destek veren tüm üyelerimiz başta olmak üzere bütün halkımızın yardım kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz.’’ diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar