Boyabat Halk Eğitimi Merkezi yöresel yemek yarışması düzenleyecek

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, ‘Yöremin Lezzeti, Ağzımın Tadı’ isimli yöresel yemek yarışması düzenleyecek. Yarışmayla Boyabat yemeklerinin tanıtılması ve gelecek kuşaklara aktarılması sağlanacak....

Google Haberlere Abone ol
Boyabat Halk Eğitimi Merkezi yöresel yemek yarışması düzenleyecek

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, ‘Yöremin Lezzeti, Ağzımın Tadı’ isimli yöresel yemek yarışması düzenleyecek. Yarışmayla Boyabat yemeklerinin tanıtılması ve gelecek kuşaklara aktarılması sağlanacak.

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Boyabat yöresine ait ev yemekleri ile Boyabat yöresine ait lezzetleri ortaya çıkarmak, tanıtmak ve tatlarını gelecek kuşaklara aktarmak üzere ‘‘yöremin Lezzeti, Ağzımın Tadı’’ adlı yöresel yemek ve tatlı yarışmasının düzenlendiği belirtildi. Yarışmaya 18 yaşını doldurmuş ve Boyabat sınırları içinde ikamet edenler katılabilecek. Yarışmaya son katılım tarihi ise 30 Mayıs 2014. Yarışmanın 4 Haziran 2014 Pazar günü yapılacağı belirtilirken, dereceye giren birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye ise gram altın verilecek. Yarışma yöresel ana yemekler ve yöresel tatlılar olmak üzere iki kategoride yapılacak.

CİHAN

Yorumlar