Boyabat, bahar yürüyüşüne çıkacak

Sinop’un Boyabat ilçesinde yapılan ve geleneksel hale getirilen Bahar Yürüyüşü’nün 5.’si 4 Mayıs Pazar günü yapılacak. Yürüyüşe büyük bir katılımın olması bekleniyor.Boyabat Kaymakamlığı, Belediyesi ve İlçe Gençlik Hizmetleri...

Google Haberlere Abone ol
Boyabat, bahar yürüyüşüne çıkacak

Sinop’un Boyabat ilçesinde yapılan ve geleneksel hale getirilen Bahar Yürüyüşü’nün 5.’si 4 Mayıs Pazar günü yapılacak. Yürüyüşe büyük bir katılımın olması bekleniyor.

Boyabat Kaymakamlığı, Belediyesi ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettikleri ‘5. Tarihten Doğaya Bahar Yürüyüşü’ için çalışmalara başlandı. Büyük bir katılımın beklendiği yürüyüş İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde başlayacak. Şehir merkezindeki eski otogar bölgesine toplanacak olan vatandaşlar, daha sonra asıl yürüyüşün yapılacağı alan olan Salar köyüne vatandaşlar araçlarla götürülecek. Burada toplanan vatandaşlar Salar köyünden Bazalt Kayalıkları’na kadar yürüyecek.

Bahar Yürüyüşü’nün artık geleneksel hale geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, herkesi 4 Mayıs Pazar günü yapılacak olan yürüyüşe davet ettiklerini söyledi. Yürüyüşe katılanlar, ayrıca Bazalt Kayalıkları mesire alanında piknik yaparak günün yorgunluğunu atacak.

CİHAN

Yorumlar