Botanik Parkı'nda 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlama yapılan alanlardan biri de Bakırköy’de bulunan Botanik Park oldu.

Google Haberlere Abone ol
Botanik Parkı'nda 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlama yapılan alanlardan biri de Bakırköy’de bulunan Botanik Park oldu. Şenlik havasında geçen kutlamalarda çocuklar doyasıya eğlendi.

Bakırköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk şenliği düzenledi. Botanik Parkı’nda yapılan ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ’nun da katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Çocukların şarkı söylediği, kukla gösterisi izlediği etkinlikte aileler de piknik yaptı. Yöresel kıyafetleriyle şenliğe katılan çocuklar en çok Atatürk posteri önünde fotoğraf çektirdi. Minikler parkta bulunan oyun alanlarında koştururken kimileri ise aileleriyle birlikte maket hayvanların önünde poz verdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, çocuklarla bir arada 23 Nisan coşkusunu yaşamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kerimoğlu, “Halkımızın ilgisinden ve katılımından çok büyük heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Görünen o ki halkın arasından bu bayramları alıp kaçırmaya kimsenin gücü yetmiyor. Halkımız bu heyecanı çocuklarıyla birlikte yaşamak istiyor. Dünyada hiçbir ülkenin çocuğuna böyle bir bayram nasip değildir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tüm dünya çocuklarına bu güzel bayramı hediye etti. Bizde hep birlikte coşkuyla kutluyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar