Boşandığı karısının ağabeyi tarafından öldürüldü

Tuzla'da boşandığı eşi ile konuşmaya giden bir kişi, eski eşinin ağabeyi tarafından silahla vuruldu. Yaralı halde otomobiline binerek olay yerinden kaçmaya çalışan eski koca, 300 metre ilerledikten sonra direksiyona yığılarak hayatını...

Google Haberlere Abone ol
Boşandığı karısının ağabeyi tarafından öldürüldü

Tuzla'da boşandığı eşi ile konuşmaya giden bir kişi, eski eşinin ağabeyi tarafından silahla vuruldu. Yaralı halde otomobiline binerek olay yerinden kaçmaya çalışan eski koca, 300 metre ilerledikten sonra direksiyona yığılarak hayatını kaybetti.

Olay Yayla Mahallesi Şinasi Dural Caddesi 29 numaradaki apartmanda meydana geldi. İddialara göre Hüseyin Boyraz (37) Gebze'ye iş görüşmesine gitmek için arkadaşı Sadık Özer'den otomobilini emanet aldı. Ancak Boyraz yola çıkmadan önce 5 yıl önce boşandığı ve iki çocuğunun annesi olan eski eşi Özlem Ç. ile görüşmek için evine gitti. Bu sırada Özlem Ç.'nin evine gelen ağabeyi Derviş Ç. ile Boyraz arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Derviş Ç. silahını çekince Boyraz dışarıya kaçtı. Boyraz'ı bina çıkışında yakalayan Derviş Ç. ateş etmeye başladı. Çeşitli yerlerine isabet eden mermiler nedeniyle yaralan Boyraz, otomobile binerek uzaklaşmaya çalıştı. Yaklaşık 300 metre ilerleyen otomobil Boyraz'ın direksiyona yığılması ile park halindeki başka bir otomobile çarptıktan sonra durabildi. Vatandaşların ihbari ile olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Boyraz'ın otomobilin içerisinde hayatını kaybettiğini belirledi. Etrafı güvenlik kordonu ile çeviren polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapattıktan sonra olay yeri incelem ekipleri de çalışmalara başladı. Ancak yakınlarda bulunan bir okul nedeniyle olay yeri etrafında biriken çok sayıda çocuktan dolayı polis ekipleri incelemelerini sürdüremedi. Camları naylon örtülerle kapatılan otomobil cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından içerisindeki ceset ile birlikte çekiciye yüklenerek incelenmek üzere Tuzla İlçe Emniyet Müdürülüğü'ne götürüldü.

Boyraz'ın öldürüldüğünü duyarak olay yerine gelen ve kendisine otomobilini veren Sadık Özer, arkadaşının Gebze'de bir iş görüşmesine gitmek için kendisinden otomobilini aldığını belirterek şöyle konuştu: “Benden arabayı aldıktan yaklaşık bir saat sonra öldürüldüğünü duydum. Hüseyin çevresinde herkes tarafından çok sevilen birisiydi. Yaklaşık 5 yıl önce eşinden boşanmıştı ama çocuklarıyla ve eski eşiyle sürekli görüşüyordu. Bildiğimiz kadarıyla kimseyle bir husumeti yoktu.”

Boyraz'ı tanıyan bir kadın da gözyaşları içinde Boyraz'ın herkese yardım etmeyi seven iyi birisi olduğunu söyleyerek şunları söyledi: “Hüseyin bizim sitenin elektrik işlerini yapardı, çok iyi ve yardımsever birisiydi.”

Bir başka vatandaş da iki el silah sesi duyduktan sonra dükkanından dışarıya baktığında Boyraz'ın kullandığı otomobilin önünden geçerken gördüğünü, sonra da aynı kişinin öldüğünü duyduğunu söyledi.

Olayın ardından kayıplara karışan cinayet zanlısı Derviş Ç.nin yakalanması için polis, çalışma başlattı. CİHAN

Yorumlar