Boşandığı eşiyle barışmaya geldi, evi ateşe verdi

Bursa’da şehrin en işlek semtlerinden Altıparmak Caddesi’nde, bir apartmanın dördüncü katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri, yangının, boşandığı eşiyle barışmak için Ankara’dan...

Google Haberlere Abone ol
Boşandığı eşiyle barışmaya geldi, evi ateşe verdi

Bursa’da şehrin en işlek semtlerinden Altıparmak Caddesi’nde, bir apartmanın dördüncü katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri, yangının, boşandığı eşiyle barışmak için Ankara’dan gelen sigortacı tarafından çıkarıldığını tespit etti.

Ankara’da sigortacılık yaptığı öğrenilen A.A., bir süre önce Bursa Muradiye Devlet Hastanesi’nde çalışan hemşire G.Ç. (36) ile boşandı. Dün Bursa’ya gelen A.A., eski eşi G.Ç. ile barışmak istedi. Hemşire G.Ç., sabah saatlerinde cep telefonuna ‘Kredi kartınız hatalı şifre sebebiyle bloke oldu’ şeklindeki SMS üzerine yan odada uyuyan eski eşi A.A.’nın yanına giderek, kredi kartından para çekmeye çalışıp çalışmadığını sordu. G.Ç. ile A.A. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, iddiaya göre A.A., çakmak ile gardıroptaki elbiseleri tutuşturdu.

Yangın, kısa sürede büyüyünce hemşire dumandan zehirlenmemek için balkona çıkarak yardım istedi. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri genç kadını kurtardı. G.Ç.’nin ifadesi üzerine cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, polis, olayın ardından kaçan A.A.’yı arıyor.

CİHAN

Yorumlar