Borajet, Adana’dan Elazığ’a uçak seferlerine başladı

Borajet, haftanın 6 günü Adana’dan Elazığ’a karşılıklı uçak seferlerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Borajet, Adana’dan Elazığ’a uçak seferlerine başladı

Borajet, haftanın 6 günü Adana’dan Elazığ’a karşılıklı uçak seferlerine başladı. Filosunda 68-70 yolcu kapasiteli ATR72-500 tipi uçakları ile seferlerini gerçekleştiren Borajet, Elazığ - Adana karşılıklı seferlerinin yanı sıra, Adana’dan Kıbrıs ve Beyrut’a da uçmaya başladı.

Borajet, yaptığı lansmanda gazeteci konuklarını Adana’dan Elazığ’a götürdü. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren uçuş ilginçliklere de sahne oldu. Uçakta Elazığ Belediyesi Kültür Müdürlüğü Kürsübaşı Topluluğu’nun enstrümanlarıyla seslendirdikleri parçalarla yolcular keyifli dakikalar geçirdi. “Paşa göçtü peşrevi, Kar mı yağdı şu Harput’un başına, Mendilimi işle yolla, Elazığ uzun çarşı, Saray Yolu, Adana’ya kar mı yağmış” gibi parçaları seslendiren müzik ekibi, yolculara keyifli dakikalar geçirdi. Uçuş ekibinin, Elazığ Havalimanı’nda Vali Yardımcıları Ercan Çiçek ve Tarık Bahadır ile şehrin diğer yöneticileri karşıladı.

Yeni hatlar ve bundan sonraki çalışmaları ile ilgili bilgi veren Borajet Ticaret Başkanı Onur Akgül, havacılık tarihinde ilk defa Adana’dan Elazığ’a uçuş gerçekleştirdiklerini söyledi. Akgül, iki şehir arasında çok daha fazla yolcu taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Akgül, “Öncelikle böyle bir havalimanı gördüğüm için çok mutlu oldum. İlk defa Elazığ’a geliyorum. Muhteşem bir havalimanı. Herhalde havacılık tarihinde ilk defa Adana’dan Elazığ’a tarifeli bir uçuş gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Borajet’in, bölgesel havacılıkta uçuş noktalarını ve seferlerini arttırmak için yeniden yapılanma çalışmalarına devam edeceğini dile getiren Onur Akgül, “Yakında yeni hatlarla ilgili sürprizlerimiz var. Her nerede olursa olsun herkes uçsun istiyoruz. Bunun için ekip olarak canla başla çalışıyoruz. Bundan sonra da artırarak devam edeceğimiz seferler olacak. Çok iyi bağlantılarla çok daha fazla yolcu taşımayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar