Bonzai satıcısını falakaya yatırıp sorguladılar

Sakarya'da kimliği belirsiz 3 kişi, bonzai sattığı iddiasıyla yakaladıkları bir genci darp edip, falakaya yatırarak sorguladı. Uyuşturucu sattığı öne sürülen genci, darp eden kişilerin sosyal medyada paylaştığı görüntülerde sorgulanan...

Google Haberlere Abone ol
Bonzai satıcısını falakaya yatırıp sorguladılar

Sakarya'da kimliği belirsiz 3 kişi, bonzai sattığı iddiasıyla yakaladıkları bir genci darp edip, falakaya yatırarak sorguladı. Uyuşturucu sattığı öne sürülen genci, darp eden kişilerin sosyal medyada paylaştığı görüntülerde sorgulanan gencin darp sonrası uyuşturucu sattığını ve uyuşturucuyu temin ettiği kişiyi itiraf ettiği görülüyor.

Son günlerde ölümlerle ülke gündemine gelen bonzai isimli uyuşturucuyu sattığı ileri sürülen bir genci yakalayan 3 kişi, yakaladıkları genci sorguya çekti. Genci darp edip falakaya yatıran kişiler, itiraf almak için uzun süre şiddet uyguladı.

Kişiler sorguyu görüntüye alıp sosyal medyada paylaştı. Görüntüde genci sorgulayan kişi, 'Bu cebinden çıkan Jamaikaları ne yapıyorsun sen?' diye soruyor. Sorgulanan gençte 'içiyorum' cevabını veriyor. Bunun üzerine sinirlenen kişi, 'Paket paket içiyor musun?' diye soru soruyor. İçici olduğunu öne süren genç ise ağlayarak; "Ben yola gideceğim. Hurda, kağıt işi yapıyorum. Kendime aldım. 3-4 arkadaş" şeklinde cevap veriyor. Genci darp eden şahıs, uyuşturucuyu kimden aldığını söylemesini istiyor. Şahsın uyuşturucudan çocukların öldüğünü söyleyerek dövdüğü genç, "200 gram aldırdım. Ben kimseye vermem. Bir arkadaşım gelirse bir sigara da ona yapıyorum. Babam kalp hastası." diyor.

Darp ettiği gence 'Hastanede yatan çocukların anneleri kapıda ağlıyordu. Hüngür, hüngür. Bu bonzai işinden. Senin cebinden de bunlar çıktı. Sen bunların hepsini nasıl içiyorsun?' diye soran şahsa, uyuşturucu sattığı öne sürülen gencin; "Ben içiyorum. İçiyorum ağabey. Kimseye vermiyorum bir şey vermiyorum" dediği görülüyor.

Gencin uyuşturucuyu kimden aldığını söylememesi üzerine falakaya yatırıldığı görülüyor. Genci sorgulayan kişi, elinde ki copla gence uyuşturucuyu kimin sattırdığını soruyor. Bunun üzerine korkan genç, bir kişinin adını veriyor.

Bir kişi, gence kimlere uyuşturucu verdiğini sorarken yanında ki bir başka kişi de genci yakma tehdidinde bulunuyor. Uyuşturucuyu kaç paraya aldığının sorulması üzerine genç, 50 gramlık uyuşturucuyu 550 liraya aldığını itiraf ediyor. 'Öldürmeyin' diye yalvaran genç, bir daha uyuşturucu satmayacağını söylüyor. CİHAN

Yorumlar