Bonzai bir gencin daha hayatını söndürdü

Bursa'da son günlerde gençleri bir bir zehirleyen bonzai, 18 yaşındaki Tugay Temiz isimli bir gencin daha ölümüne sebep oldu.Bursa merkez Osmangazi ilçesi Atıcılar Mahallesi'nde köprü yanında bulunan boş alanda bir kişinin hareketsiz yattığını...

Google Haberlere Abone ol
Bonzai bir gencin daha hayatını söndürdü

Bursa'da son günlerde gençleri bir bir zehirleyen bonzai, 18 yaşındaki Tugay Temiz isimli bir gencin daha ölümüne sebep oldu.

Bursa merkez Osmangazi ilçesi Atıcılar Mahallesi'nde köprü yanında bulunan boş alanda bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar polisi haberdar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, 112 Acil sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı. Sağlık görevlileri, gencin öldüğünü belirleyerek olay yerinden ayrıldı.

Yapılan kontrolde gencin sol kolunda morluklar olduğu belirlendi ve bonzai kullandığı tespit edildi. Olay mahallinde bonzai kullanmak için kova gibi bazı hazırlıklar yapıldığı görüldü. İncelemenin ardından Tugay Temiz’in (18) cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olay yerinde bulunan belediye temizlik görevlileri, bölgede çok sayıda madde bağımlısı gencin dolaştığını belirterek, "Ellerinde poşetlerle devamlı burada çok sayıda genç dolaşıyor. Bizler korkudan yanlarına yaklaşamıyoruz." şeklinde konuştu.

Bu arada Tugay Temiz’i yerde yatarken görüp polise haber veren gençler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Gencin ölümü polis telsizini de karıştırdı. Olayla ilgili telsizle muhabere yapan polis ekipleri, 155 tarafından ‘daha fazla muhabereye gerek yok’ şeklinde uyarıldı. CİHAN

Yorumlar