Bomba Dediler Fasulye Çıktı

Tekirdağ'da şüpheli paketten kuru fasülye çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bomba Dediler Fasulye Çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki toplu açılış törenine katılmak için geceyi geçirdiği Tekirdağ'da güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda şüpheli olduğu gerekçesiyle polise ihbar edilen ve bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan paketin içinden kuru fasulye çıktı.

Trakya turuna çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırklareli ve ilçelerindeki ziyaretlerinin ardından geceyi geçirmek için Tekirdağ'a geldi. Polis ekipleri de kentteki güvenliği üst seviyeye çıkardı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Liman Başkanlığı duvarı yanına bırakılan paketi görenler, 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulundu. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Başbakan Erdoğan'ın miting yapacağı Hükümet Caddesi'ne yaklaşık 400 metre uzaklıklıktaki şüpheli paket, bomba imha uzmanları tarafından kontrol edildikten sonra fünye ile patlatıldı.

Bomba olduğu sanılan paketin içinden düdüklü tencerede kuru fasulye çıktı. Trafiğe kapatılan cadde yeniden açılırken, tencere polis ekiplerince incelendikten sonra çöpe atıldı.

Yorumlar