Boluspor - Tekden Denizlispor maçının ardından

PTT 1. Lig'in 38. haftasında Boluspor kendi sahasında Tekden Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Lig’in son maçı ile kader maçını oynayan kırmızı-beyazlı ekip 38. dakikada bulduğu golle ligde kalmayı başardı. Maç sonrası değerlendirmelerde...

Google Haberlere Abone ol
Boluspor - Tekden Denizlispor maçının ardından

PTT 1. Lig'in 38. haftasında Boluspor kendi sahasında Tekden Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Lig’in son maçı ile kader maçını oynayan kırmızı-beyazlı ekip 38. dakikada bulduğu golle ligde kalmayı başardı.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Boluspor Teknik Direktörü Yılmaz Özen, “Zor bir maçtı, süreç uzun bir süreçti. Benim bu süreçte yaşadığım her şey ben de kalacaktır. Bazı küçük de olsa oyuncularım ile ilgili gıybet eden bir grup oldu. Oyuncularım kimsenin dışarıda söylediği gibi pirim falan istemedi. Bu grup, çok karakterli bir topluluk. Ben yeri geldi beş tane maçı oyuncularım ile beraber kazandık. Gönülden söylüyorum, bize çok büyük destek sağlayan seyircimize ve herkese teşekkür ederim. Ben gerekli yerde gereğini yapacak kalitede ve kişilikte bir insanım. Bizi gönülden destekleyenlerden Allah razı olsun. Sağolun var olun.” açıklamasında bulundu.

Maç sonrası yaşanan saldırı olayları ve maçı değerlendiren Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise şu açıklamaları yaptı: “Bizim düşme ile ilgili her hangi bir sıkıntımız yoktu. Puan alamadığımız için üzgünüz. Bu açıdan Boluspor’u tebrik etmek istiyorum. Sadece olaylar ile ilgili bir şey söyleyeceğim. Bizi ilgilendirmez ama futbol adına söylüyorum. Bir ligde takım yükselecek ise takımıyla taraftarı ile şehri ile desteklemeleri gerekiyor. Bu Bolu’da da olması gerekiyor. Birlik olunması gerekiyor.”

CİHAN

Yorumlar