Bolu’da doğalgaz dolum tesisinde patlama: 1 hafif yaralı

Bolu’da sıkıştırılmış doğalgaz dolum tesisinde gerçekleşen patlama büyük panik yaşanmasına sebep oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bolu’da doğalgaz dolum tesisinde patlama: 1 hafif yaralı

Bolu’da sıkıştırılmış doğalgaz dolum tesisinde gerçekleşen patlama büyük panik yaşanmasına sebep oldu. Tesiste çıkan yangından kaçarak kurtulan bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Paşaköy Mahallesi Yeni Terminal Sokak'ta bulunan doğalgaz dolum tesisinde, saat 07.30 sıralarında patlama meydana geldi. D-100 Karayolu kenarında, Bolu Otobüs Terminali'nin yanıbaşında bulunan ve doğalgaz ile çalışan araçların dolumu yapılan Sıkıştırılmış Doğalgaz (CNG) dolum tesisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Daha sonra oluşan patlama çevre mahallelerden de duyuldu. Tesiste bulunan bir kişi yangını fark ederek olay yerinden hızla uzaklaştı. Saniyeler içerisinde tüplerden birkaçı büyük bir gürültü ile patladı. Tesisten kaçarak uzaklaşan şahıs ayağından hafif şekilde yaralandı. Tüpler patlamanın etkisiyle çevreye yayıldı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekipler kısa sürede tesisin gazını keserek yangına müdahale etti. Dolum tesisinin hemen yanı başında bulunan Bolu Otobüs Terminali’nin camları tuzla buz oldu. Tesisin işletmeciliğini yapan AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Erol Özak ve Bolu Belediye Başkanı İhsan Ağca, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

CİHAN

Yorumlar