Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde 20 polisin daha görev yeri değiştirildi

Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne Mustafa Kızılkaya’nın atanmasından sonra başlayan görev yeri değişikliği dalgası büyüyor.

Google Haberlere Abone ol
Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde 20 polisin daha görev yeri değiştirildi

Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne Mustafa Kızılkaya’nın atanmasından sonra başlayan görev yeri değişikliği dalgası büyüyor. Şube müdürleri ile 120 polisin görev yerlerinin değiştirilmesinin ardından 20 polisin daha görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

    17 Aralık 'rüşvet ve yolsuzluk' operasyonunun ardından yaşanan emniyetteki görev değişiklikleri devam ediyor. Bolu’ya atanan Mustafa Kızılkaya, ilk iş olarak bazı şube müdürlerinin ve 120 polisin görev yerlerini değiştirmişti. Yaşanan değişikliklere bugün büyük bir dalga ile devam edildi.

    Bolu Emniyeti'nde yaşanan ilk kıyımda daha önce Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden alınarak Spor Şube Müdürlüğü'ne getirilen Kubilay Akgün, Pasaport Şube Müdürlüğü'ne atanmıştı. Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne ise Pasaport Şube Müdürü Cenk Akgün getirilmişti. Emniyetteki görev yeri değişikliği dalgası bununla da sınırlı kalmamış, aralarında başkomiser, komiser, komiser yardımcısı ve polislerin de bulunduğu 120 polisin görev yerleri değiştirilmişti.

    Yaşanan son gelişmelerden sonra 20 polisin daha görev yerinin değiştirildiği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar