Bölgesel Amatör Karma maçları Nevşehir'de yapılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bölge müdürlüklerinin bulunduğu illerden katılım ile düzenlediği bölgesel amatör karma maçları Nevşehir'de yapılıyor.17 Haziran'da başlayan ve bugün yapılacak son grup müsabakalarıyla tamamlanacak...

Google Haberlere Abone ol
Bölgesel Amatör Karma maçları Nevşehir'de yapılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bölge müdürlüklerinin bulunduğu illerden katılım ile düzenlediği bölgesel amatör karma maçları Nevşehir'de yapılıyor.

17 Haziran'da başlayan ve bugün yapılacak son grup müsabakalarıyla tamamlanacak bölge takımları müsabakalarının ardından BAL Ligi ve Amatör Lig'de oynayan 01 Mayıs 1975 ve 01 Haziran 1995 doğumlu futbolculardan oluşan takımlarla 4 grupta mücadele verdiler.

Grup müsabakaları sonunda gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar 21 Haziran'da Nevşehir 2 ve 3 nolu çim sahalarda saat 15.30 ve 17.30'da oynanacak yarı final maçlarını oynamaya hak kazanacak. Bölgesel Amatör Karma finali ise 22 Haziran 2014 Pazar günü Nevşehir 2 nolu çim sahada saat 11.00'de oynanacak.

Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre, yarı final ve final müsabakaları ise tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bölgesel Amatör Karma müsabakalarında Türkiye Birincisi olan takım Türkiye'yi temsilen, Malta'da 1-5 Ekim 2014 tarihleri arasında oynanacak olan UEFA Regions Cup Turnuvası'na katılmaya hak kazanacak.

CİHAN

Yorumlar