Boğazlıyan'da Vergi Haftası kutlamaları başladı

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde 25. Vergi Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Boğazlıyan'da Vergi Haftası kutlamaları başladı

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde 25. Vergi Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Boğazlıyan Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Susar, Müdür Yardımcısı Recep Bilgin ve personel, İlçe Kaymakamı Ahmet Dilsiz’i makamında ziyaret etti.

Vergi dairesi personeline çalışmalarında başarılar dileyen ve haftalarını kutlayan Kaymakam Dilsiz, ödenen vergilerin tekrar hizmet olarak vatandaşa yansıdığını ifade etti. Devletin vatandaşlarına hizmetleri, vergilerden elde ettiği gelirlerle yaptığını belirten Dilsiz, "Vergi vermek, vatandaşlık görevidir. Vergi vermek, vatandaş olmanın sorumluluğudur." dedi. Vergi Dairesi Müdürü Susar, Ahmet Dilsiz’e günün anısına plaket takdim etti, Vergi Haftası'nın önemini anlatarak, "24 Şubat-2 Mart tarihleri arasındaki Vergi Haftası, ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanılacak." şeklinde konuştu. Susar, Boğazlıyan merkez, köy ve kasabalarda bulunan yaklaşık 7 bin 500 öğrenciye, vergi bilinci aşılama amacıyla isimlerine hitaben yazılan mektup gönderildiğini de söyledi.

Öte yandan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Boğazlıyan TOKİ İlkokulu öğrencileri, Vergi Dairesi'ni ziyaret etti. Daire personeli de kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu. CİHAN

Yorumlar