Boğazlıyan’da liseli öğrencilerin resim sergisi büyük ilgi gördü

Yozgat’ın Boğazlıyan Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi öğrencileri, bir yıl boyunca Görsel Sanatlar Öğretmeni Figen Akçay, nezaretindeki resim çalışmalarını okul bahçesinde sergiledi.     Okul bahçesinde düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Boğazlıyan’da liseli öğrencilerin resim sergisi büyük ilgi gördü

Yozgat’ın Boğazlıyan Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi öğrencileri, bir yıl boyunca Görsel Sanatlar Öğretmeni Figen Akçay, nezaretindeki resim çalışmalarını okul bahçesinde sergiledi.

    Okul bahçesinde düzenlenen sergiye Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Aracı ve Mustafa Şimşek ile Okul Müdürü Orhan Doğruel, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

    Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, öğrencileri en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın yanısıra kültürel ve sanatsal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini belirtti. Yıldız, "Yıl sonu sergisinde öğrencilerin eğitim-öğretim yılı boyunca hazırladıkları değişik türlerdeki resimler sergileniyor." dedi.

Okul Müdürü Orhan Doğruel ise "Öğrencilerin ufkunu yansıttıkları ve emek harcadıkları bu güzel resim çalışmalarını sizlerle paylaşmak istedik. Sergimize 9. sınıflar Temel Tasarım, 10. sınıflar Türk Sanatı ve 11. sınıf öğrencileri de grafik-tasarım dalında Görsel Sanatlar Öğretmeni Figen Akçay, gözetiminde birbirinden güzel bu eserleri yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencilere serginin düzenlenmesindeki gayretlerinden dolayı teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız ve beraberindekiler resim çalışmalarını tek tek inceledi. Eserleri çok beğenen davetliler öğrencileri bu başarılı çalışmaları ve kabiliyetlerinden dolayı tebrik etti. CİHAN

Yorumlar