Bodrum Özel Merter Koleji'nden ödüllü sınav

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Özel Merter Koleji, 4. ve 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği bir deneme sınavı düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum Özel Merter Koleji'nden ödüllü sınav

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Özel Merter Koleji, 4. ve 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği bir deneme sınavı düzenliyor. Okulda 6 Nisan 2014'te yapılacak sınav için kayıtlar, 1 Nisan tarihinde sona erecek.

Özel Merter Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Faruk Hoşdoğdu, yaptığı açıklamada Merter Eğitim Kurumları olarak ilçe genelinde yarışma düzenlediklerini söyledi. Öğrencilere, test tekniğiyle yapılan sınavlara yönelik bir deneyim kazandırmak istediklerini belirterek, "Önceki yıllarda Merter giriş sınavı, matematik olimpiyatı yapmıştı. Bu sene bu sınavları daha genişletip daha fazla katılım sağlamak amacıyla 4. ve 8. sınıflar arasında yapmayı düşünüyoruz. Sınavımızı, 6 Nisan Pazar günü saat 11.00'de yapacağız. Ödül törenimiz ise 17 Nisan tarihinde olacak. Öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Bodrum'un eğitim kalitesini yükseltmek adına çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam 4. ve 8.sınıflarda yaklaşık 2'şer bin öğrencimiz var. 8. sınıflar TOGS'ye hazırlanıyor. Hem onlar için de bir deneyim olmasını hem öğrencilerin tanışıp kaynaşmasını, okullarında kendi aralarında seviyelerini görmelerini sağlamak istiyoruz." dedi.

Sınavda ilk 10'a giren öğrencilerle öğretmenleri ve okullarına dizüstü bilgisayar, cumhuriyet altını ve elektronik eşyalar hediye edilecek. Müracaatın "www.merter.k12.tr" adresinden veya telefon, faks ya de şahsin yapılabileceği belirtildi. CİHAN

Yorumlar