Biyoloji öğretmeni çıkardığı ilahi CD’si ile gençlere Allah’ı anlatacak

Samsun’da biyoloji öğretmenliği yapan Metin Semizoğlu, çıkardığı ilahi CD’si ile öğrencilerine ve gençlere Allah’ı, Peygamberimizi ve Sahabe-i Kiram’ı farklı yoldan anlatmaya çalıştı.    Gençlerin kitap okumamasından...

Google Haberlere Abone ol
Biyoloji öğretmeni çıkardığı ilahi CD’si ile gençlere Allah’ı anlatacak

Samsun’da biyoloji öğretmenliği yapan Metin Semizoğlu, çıkardığı ilahi CD’si ile öğrencilerine ve gençlere Allah’ı, Peygamberimizi ve Sahabe-i Kiram’ı farklı yoldan anlatmaya çalıştı.

    Gençlerin kitap okumamasından şikâyet eden Semizoğlu, "Günümüzde gençlerin en büyük eğlencesi sosyal medya araç ve gereçleri oldu. Bu sebeple kitap okuma kültürü giderek azaldı. Bende bir eğitimci olarak öğrencilerime ve gençlere vermek istediğim mesajları onların hoşuna gidecek şekilde vermek istedim. Bu sebeple manevi dünyamıza ışık tutacak şiirler kaleme almaya başladım. Bu şiirleri biraz daha geliştirerek ilahi sözleri haline getirdim. Son aşamada da stüdyoya girerek ‘Bilemedik’ isimli bir ilahi CD’si hazırladım. Yakın zamanda NT Mağazaları’nda da satışa sunulacak olan ilahi CD’si eğer halisane bir şekilde dinlenilirse Allah’ın izni ile kalplerin yumuşamasına vesile olur inşallah." diye konuştu.

    Aynı zamanda Bahar İlahi Grubu’nda solistlik yapan Semizoğlu, "Amatör bir ruhla profesyonel bir ortamda hazırladığımız bu CD’de 8 eser yer alıyor. Bunlardan 4 tanesinin sözü ve müziği bana ait diğerleri anonim eserlerden oluşuyor. Bilemedik isimli CD’de yer alan parçalarda Rabbimizden, Peygamber Efendimizden, Kur’an-ı Kerim’den ve Sahabe-i Kiram Efendilerimizden bahsediliyor." dedi.

CİHAN

Yorumlar