Bitlis Belediyesi'nden temizlik kampanyası

Bitlis Belediyesi tarafından 'Servetim temiz çevre, vatandaş belediye el ele' sloganıyla temizlik kampanyası başlattı.Temizlik ve çevre duyarlılığını artırmak amacıyla temizlik kampanyası başlatan belediyeye Çevre Şehircilik Müdürlüğü,...

Google Haberlere Abone ol
Bitlis Belediyesi'nden temizlik kampanyası

Bitlis Belediyesi tarafından 'Servetim temiz çevre, vatandaş belediye el ele' sloganıyla temizlik kampanyası başlattı.

Temizlik ve çevre duyarlılığını artırmak amacıyla temizlik kampanyası başlatan belediyeye Çevre Şehircilik Müdürlüğü, Bitlis Katı Atık Müdürlüğü, öğretmen ve öğrenciler de destek verdi.

    Temizlik kampanyasına ilk olarak 100. Yıl Atatürk Ortaokulu önünden başlayan kampanya gönüllüleri Feyzullah Ensari caddesi üzerindeki çöpleri topladı. Temizlik kampanyasına çevreden araçlarıyla geçen vatandaşlarda korna çalarak destek verdi.

    Kampanyada destek veren, ayrıca kampanyada kendileriyle birlikte olan kurumlara teşekkür eden Belediye Başkanı Hüseyin Olan ve Eş Başkan Nevin Daşdemir Dağkıran, var olan çevre ve temizlik sorunlarına dikkat çekmek için sosyal sorumluluk adı altında temizlik kampanyası başlattıklarını belirti.

    Temizliğin sadece bir gün ile sınırlı olmadığı devamlı olmasın gerektiğini belirten Başkan Olan, "Özelikle biz zaten temizliğin bir gün veya bir hafta ile olamayacağını biliyoruz. Her günümüz her anımız temiz olmalı. En büyük temizlik kirletmemektir. Temiz bir çevre ve temiz bir toplum yaratmak için ekolojik bir kent yaratmak için bu anlamda elimizden geleni yapacağız. Bundan sonraki şehircilik anlayışımız ve yönetme anlayışımız daima temiz çevre, ekolojik bir kente yaşayan insanların daha sağlıklı yaşamaları için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız." diye konuştu.

    Eş Başkan Dağkıran ise “Yürekleri kocaman olan çocukları sevgiyle kucaklıyorum her birinin yüreğinden öpüyorum bu duyarlıklarından kaynaklı. Biz kurum olarak da bugünden itibaren temizlik kampanyası başlatıyoruz ve diyoruz ki başta evden olmak üzere sokakların Bitlis geneline her bir birey bu yönlü bir sorumluluk gösterirse ben inanıyorum ki çok temiz bir Bitlis yaratmak mucize olmayacaktır. Tekrardan kutluyorum.”şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar