Bismil Nil Koleji’nden İngilizce atağı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Nehir Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Nil Koleji'nde İngilizce derslerini artık anadili İngilizce olan öğretmenler verecek.

Google Haberlere Abone ol
Bismil Nil Koleji’nden İngilizce atağı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Nehir Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Nil Koleji'nde İngilizce derslerini artık anadili İngilizce olan öğretmenler verecek. Okulun anasınıfından 4. sınıfa kadar tüm sınıflarda İngilizce eğitimi verilen Nil Koleji’nde, öğrencilerinin İngilizce konuşma becerisini ve özgüvenini artırmak için yurtdışından gelen öğretmenler ile İngilizce öğretimine zenginlik kazandırıldı.

İngilizce Zümre Başkanı Salih Yıldız, İngilizce öğretimine çok önem verdiklerini, yurtdışından gelen alanında uzman kişiler ile İngilizce öğretimini daha cazip hale getirmeye çalıştıklarını belirtti. Öğrencilerimiz, sınıfta, teneffüste, okul bahçesinde, oyun alanlarında, yemekhanede günün her anında İngilizce öğretmenleri ile iletişim halinde olduklarını, bu durumunda etkili öğrenime katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Okul Müdürü Murat Güroğlu ise çağımızın özgüveni yüksek, donanımlı, kendine güvenen ve çok yönlü nesillere ihtiyacı olduğunu belirterek, kolej olarak öğrencilerin akademik çalışmalarının yanında yabancı dil öğretimine çok önem verdiklerini söyledi. Güroğlu, "Öğrencilerimizi hayatın bütün kademelerinde gerekli olan İngilizceyi iyi derecede konuşur düzeyde mezun etmeyi hedefliyoruz. Bu hedefi gerçekleştirebilmek için bu eğitim-öğretim yılında yurtdışından gelen yabancı öğretmenler, İngilizce öğretmenlerimizle beraber çalışacaklar." dedi.
CİHAN

Yorumlar