Birecik’te ‘Masal Anlatma Yarışması’ yapıldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, Çağlayan Gülaydın Mirkelam İlköğretim Okulu'nun 5.

Google Haberlere Abone ol
Birecik’te ‘Masal Anlatma Yarışması’ yapıldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, Çağlayan Gülaydın Mirkelam İlköğretim Okulu'nun 5.nci geleneksel ‘Masal Anlatma Yarışması’ büyük beğeni topladı.
Çağlayan Gülaydın Mirkelam İlköğretim Okul Müdürü Muzaffer Güler, masal anlatma yarışması ile öğrencilerin kendilerini daha iyi ifade etmelerinin yanında, toplum karşısında heyecan ve korkularını yenip, daha cesaretli olmalarını amaçladıklarını ifade etti.

En iyi masal anlatma yarışmasına katılan öğrencilerin heyecanlı oldukları görüldü. Bu yıl en güzel masal anlatan öğrenci Sadettin Feyhan Karaata İlköğretim Okulu'ndan Ceren İleyda Demir oldu. Fevzi Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Fatmagül Yalçın ve Altınova İlköğretim Okulu öğrencisi Beyza Helin Tümen ikinciliği paylaştı. Bilekli İlköğretim Okulu öğrencisi Sevgi Kılıç ise üçüncü oldu. Mansiyon ödüllerini ise 11 Temmuz İlköğretim Okulu'ndan Mervenur Ataç ve Tüten İlköğretim Okulu öğrencisi Mervegül Başaran aldı. Yarışmada jüri üyeliğini Milli Eğitim şube müdürlerinden Sadık Şahin, Yusuf İzzettin ve Sadettin Bilgin, Kız Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Doğan, Suboyu Şehit Müslüm Fırat İlkokulu Müdürü İsmail Bilben ve Gülaydın Koleji Müdürü Muzaffer Güler yaptı. Masal anlatanlar kıyasıya yarıştı. Jüri heyetinin değerlendirmelerinde zorlandıkları görüldü. Program öğrencilere verilen ödüllerle son buldu.
CİHAN

Yorumlar