Birecik’te Kutlu Doğum programına yoğun ilgi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin organize ettiği Kutlu Doğum programı Enver-Nebibe Karaata Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Birecik’te Kutlu Doğum programına yoğun ilgi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Birecik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin organize ettiği Kutlu Doğum programı Enver-Nebibe Karaata Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. İlahilerin, şiirlerin ve tiyatro gösterilerinin yapıldığı program büyük beğeni topladı.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadık Şahin, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Mehmet Savaş’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Lise Müdürü Ali Işık yaptığı açılış konuşmasında “14 asırdır kitapların sayfalarının aşındırıldığı, kalemlerin yazmakta aciz kaldığı Efendiler Efendisi Hz. Muhammed (SAV)'i tahlil etmek, konuşmak, dile getirmek bizim gibi insanların işi değildir. Ama bugün bu vazife bizlerin omuzlarında." şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik ise programı organize eden İmam Hatip Lisesi yönetici ve öğretmenlerine çok teşekkür etti. Öğrencilerin okuduğu ilahiler, hadisler ve tiyatro gösterileri programa renk kattı. Program, öğrencilere verilen hediyeler ile son buldu. CİHAN

Yorumlar