Birahane kavgasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Birahanede alkol alan iki grubun kavgası ölümle sonuçlandı. İzmir'in Konak ilçesi Gürçeşme semtinde, birahanede içki içen iki grup tartışmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Birahane kavgasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Birahanede alkol alan iki grubun kavgası ölümle sonuçlandı. İzmir'in Konak ilçesi Gürçeşme semtinde, birahanede içki içen iki grup tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma birahanenin ardından sokakta devam etti. Alkol nedeniyle çıkan kavgada Halil Tunç (29) ve Cengiz Levent (26), pompalı tüfek ve tabanca ile öldürüldü, Erkan Arslan (28) ise ağır yaralandı. Polis, 2 kişiyi gözaltına aldı, 1 kişinin ise arandığı öğrenildi.

Olay, gece saat 02.30 sıralarında, Gürçeşme semti Küçükada Mahallesi 3550 Sokak'ta meydana geldi. Yaralama suçundan hükümlü olduğu cezaevinden 10 gün önce tahliye olan Halil Tunç, arkadaşları Cengiz Levent ve Erkan Arslan ile Gürçeşme'de bir birahaneye giderek alkol aldı. Bir süre sonra 3 arkadaş ile yine birahanede bulunan C.T., O.B. ve kimliği belirsiz bir kişinin arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Birahanedeki tartışma, ihbar üzerine gelen polis ekiplerince sonlandırıldı. Halil Tunç, Cengiz Levent ve Erkan Arslan adlı 3 arkadaş, birahaneden ayrılarak evlerine giderken iddiayla göre C.T., O.B. ve kimliği belirsiz diğer kişi, tartıştıkları 3 arkadaşın peşine düştü. Ara sokakta yakaladıkları Tunç, Levent ve Arslan’a, iddiaya göre ‘Öldüreceğimi söylemiştim" diye bağıran zanlılar, pompalı tüfek, tabanca ve pala ile saldırdı. Üç arkadaşı ağır şekilde yaralayan 3 kişi daha sonra bir otomobile binerek kaçtı.

Kavga ile silah seslerini duyarak sokağa çıkan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Halil Tunç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılardan Cengiz Levent de ambulansla hastaneye götürülürken yolda can verdi. Ağır şekilde yaralı Erkan Arslan ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Cinayete karıştıktan sonra otomobille kaçtıkları öne sürülen zanlılar C.T. ve O.B. ise yakalanarak gözaltına alındı.
CİHAN

Yorumlar