Bir yaşındaki bebeğini parkta terkedip kaçtı

Mersin'de bir kadın, bir yaşlarındaki bebeğini parka terk ettikten sonra kaçtı. Anne polis ekipleri tarafından fazla uzaklaşamadan yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Bir yaşındaki bebeğini parkta terkedip kaçtı

Mersin'de bir kadın, bir yaşlarındaki bebeğini parka terk ettikten sonra kaçtı. Anne polis ekipleri tarafından fazla uzaklaşamadan yakalandı. Çevrede bulunan vatandaşların karnını doyurduğu bebek daha sonra Çocuk Şube ekipleri tarafından götürüldü.

Alınan bilgiye göre bir kadın kucağındaki çocuk ve yanındaki bir erkek ile özel bir araçtan inerek merkez Akdeniz İlçesi Yeni Mahalledeki Turgut Özal Parkı'na geldi. Erkek uzaktan seyrederken kadın vatandaşların gözü önünde bebeğini parktaki çimlerin üzerine bıraktıktan sonra Yeni Mahalle istikametine doğru hızla uzaklaştı. Ağlaması üzerine çevrede bulunan vatandaşlar bebeği kucaklarına alıp hem avuttu hem de bisküvi ile karnını doyurmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise verilen eşkal üzerine bebeğin annesi F.Ö'yü (21) parkın iki sokak ötesinde yakaladı.

Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim alınan bebek sağlık kontrolünden geçirildi. Bebeğin işlemlerin ardından çocuk yuvasına verileceği öğrenildi.

Gözaltına alınan anne F.Ö.nün ise evlilik dışı dünyaya getirdiği iddia edilen bebeği bakamadığı için parka bıraktığı öğrenildi. F.Ö. nün çeşitli suçlardan kaydının olduğu bildirildi.

CİHAN

Yorumlar