Bir taksici vakası daha, bu kez kurban İranlı turistler

Arap turiste İstanbul'u dolaştırarak dolandırmakla suçlanan taksiciden sonra bu kez de İranlı turistlerden fazla para alan taksici vakası yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Bir taksici vakası daha, bu kez kurban İranlı turistler

İranlı turist aile, bindikeri taksinin şoförü ile birbirine girdi. Ailenin iddiasına göre; taksici kendilerini fazla dolaştırarak dolandırdı. Geçtiğimiz gün İran Konsolosluğundan Taksim'e gitmek üzere taksiye binen İranlı turist bir aile, taksicinin yok yere gezdirdiğini söyleyerek taksiciye beddua etti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; İranlı aile, daha önce konsolosluktan yine Taksim'e taksiyle gittiklerinde 16 lira ödemelerine karşın bu kez 25 lira yazan taksimetre nedeniyle taksiciye kızdı.

İsmini açıklamak istemeyen aile, "Eğer bizi kandırıp fazla para alıyorsan, Allah belanı versin" diyince taksici de onlara beddua etti. Taksicinin turiste yumruk atmasının üzerine kavgaya tutuştular. Turistin eşi ve kızı da taksiciye çantalarla saldırdı. Görgü şahitlerinin ayırdığı kavganın ardından Taksim Polis Merkezi'ne götürülen taksici ve aile, birbirleri hakkında şikâyetçi bulundu.

Yorumlar