'Bir şeyin yok' denen muhabir, hastaneden çıkmadan öldü

Sakarya'da bir haber sitesinde çalışan 36 yaşındaki genç muhabir, göğüs ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanenin acil servisinden 'bir şeyin yok' denilerek taburcu edildi. Muhabir, araçla hastane bahçesinden ayrılırken kalp krizi geçirerek...

Google Haberlere Abone ol
'Bir şeyin yok' denen muhabir, hastaneden çıkmadan öldü

Sakarya'da bir haber sitesinde çalışan 36 yaşındaki genç muhabir, göğüs ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanenin acil servisinden 'bir şeyin yok' denilerek taburcu edildi. Muhabir, araçla hastane bahçesinden ayrılırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Savcılık, doktorların 1 saatlik uğraşına rağmen hayata döndürülemeyen muhabirin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Sakarya'da bir haber sitesinde göre yapan Zeki Yarin, dün göğüs ağrısı şikayetiyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu. Yarin'in EKG ve MR'ı çekildi. İddiaya göre, yapılan kontrollerde bir bulguya rastlanmadı. İlaç verilerek bir süre kontrol altında tutulan Yarin, taburcu edildi. Arkadaşının kullandığı araca binen Yarin, taburcu edildikten sonra 10 dakika içinde fenalaştı. Arkadaşı tarafından yeniden acile alınan Yarin'in yaşam fonksiyonlarının durduğu belirlendi. Doktorlar, 1 saati aşkın süre Yarin'i hayata döndürmek için uğraştı. Ancak genç muhabir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Zeki Yarin'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Yarin'in cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenaze, yakınlarına teslim edildi. 2 ay sonra baba olmaya hazırlandığı öğrenilen Yarin'in cenazesi, Akyazı Yeni Ormanköy'de toprağa verilecek.

Yarin'i hastaneye getiren arkadaşı Orçun Uzun, yaşananları şöyle anlattı; "Hastanede testleri yaptılar. 'Her hangi bir şeyin yok' dediler. Bir doktor 'psikolojik olabilir' dedi. Yaklaşık 2 saat hastanede kaldık. Araca yürüyerek bindi. Telefonla ailesini arayacaktı. Hastane bahçesindeyken 'nefes alamıyorum' dedi. Acile getirdim. Çok uğraştılar ancak kurtaramadılar." CİHAN

Yorumlar