Bir kişinin öldüğü silahlı baskını kurye başlatmış

Maltepe'de bir kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı işyeri baskınını bir kuryenin başlattığı belirtildi. Polis ekipleri tarafından yakalanarak Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen kuryenin, ölen kişinin kardeşi...

Google Haberlere Abone ol
Bir kişinin öldüğü silahlı baskını kurye başlatmış

Maltepe'de bir kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı işyeri baskınını bir kuryenin başlattığı belirtildi. Polis ekipleri tarafından yakalanarak Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen kuryenin, ölen kişinin kardeşi olduğu ifade edildi.

Olay Girne Mahallesi Küçükyalı Sanayı Sitesi 30 numarada meydana geldi. İddialara göre işyerine gelen B.Y. isimli kurye görevlisi ile işyeri sahibi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından kurye işyeri sahibi Reşat Güner tarafından darp edildi. Bunun üzerine kurye 'size gününüzü göstereceğim' diyerek işyerinden ayrıldı. Bir süre sonra siyah bir otomobille işyerine gelen 5 kişi ellerinde silahları ateşleyerek işyerine girdi. İşyeri sahibi Güner bacağından yaralandı. Çıkan arbedede saldırganlardan Mesut.Y.'nin silahını elinden almayı başaran Güner, işyerini basanlara silahla karşılık verdi. Açılan ateş sonucunda saldırganlardan Mesut Y. omuzundan ve bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanırken Mesut.Y.'nin kardeşi olduğu öğrenilen Mashar Y.de ağır şekilde yaralandı. Bunun üzerine diğer saldırganlar yaralı Mesut Y.'yi yanlarına alarak olay yerinden kaçtı. Ancak durumu daha ağır olan diğer yaralı saldırgan Mashar Y. işyerinin merdivenlerine yığılarak hayatını kaybetti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri de ağır yaralanan saldırgan Mashar Y.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı işyeri sahibini Güner de ambulansla Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırgan yaralı Mesut Y. ise arkadaşları tarafından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önüne bırakıldı. Yaralı zanlının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından çevrede geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri işyerine baskın için gittikleri iddia edilen diğer üç zanlıyı ve olayın başlamasına sebep olduğu belirtilen Burhan Y.'yı kısa sürede yakaladı.

Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen ve basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Burhan Y.'nin saldırıyı gerçekleştiren Mesut Y. ve Mashar Y. ile kardeş oldukları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar