Bir kedi vahşeti de Adana'da ortaya çıktı

Adana'da bir parkta parçalanmış halde bir kedi bulundu. Ev hanımı Oya Sarıoğlu, "Bugün bu canlara kıyan yarın insana da kıyacaktır.

Google Haberlere Abone ol
Bir kedi vahşeti de Adana'da ortaya çıktı

Adana'da bir parkta parçalanmış halde bir kedi bulundu. Ev hanımı Oya Sarıoğlu, "Bugün bu canlara kıyan yarın insana da kıyacaktır." dedi. Sokak Dostları Derneği Başkanı Haluk Eren, kediye yapılacak otopsi sonucu kesin ölüm sebebinin belirleneceğini söyledi.

Ev hanımı Oya Sarıoğlu Fuzuli Caddesi üzerindeki Merkez Park'ta gezdiği sırada bir kedinin bağırsakları dışarda ve parçalanmış olduğunu fark etti. Sarıoğlu'nun haber vermesi üzerine Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'ndan gelen görevliler, ön inceleme yaptı. Sarıoğlu, buradaki konuşmasında, "Bunu yapan psikopat insana da kıyar. Başka yerde öldürülmüş buraya bırakılmış. İnsanların en çok uğradığı yere getirilmiş. Bu işin peşini bırakmayacağız." dedi.

Sokak Dostları Derneği Başkanı Hakan Eren kedinin kesin ölüm sebebinin tespiti için Veteriner Eğitim Enstitüsü'nde otopsi yapılacağını söyledi. Otopsi sonucunun 3-4 gün içinde sonuçlanacağı ve kedinin başka bir hayvan tarafından mı yoksa bir kişi tarafından mı öldürüldüğünü belirlenecek.
CİHAN

Yorumlar