'Bir bayrak da sen as' kampanyası

Zonguldak Ereğli'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlığı tarafından 'Bir bayrak da sen as' kampanyası başlatıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığında başlatılan kampanyaya Ormanlı Belediye Başkanı Bayram...

Google Haberlere Abone ol
'Bir bayrak da sen as' kampanyası

Zonguldak Ereğli'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlığı tarafından 'Bir bayrak da sen as' kampanyası başlatıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığında başlatılan kampanyaya Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz, Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Kampanya öncesinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, 12 yıllık AK Parti iktidarının yapmış olduğu yanlışların durumu vahim hale getirdiğini söyledi. Şeker konuşmasında şöyle konuştu: "Terör örgütü mensupları ya da sempazitanları tarafından Diyarbakır'da Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı resmi bir alanda Türk bayrağının indirildiğini hep beraber seyrettik. Bugün toplanmamızın amacı bunu kınamak ve buna karşı olarak da Ereğli Milliyetçi Hareket partisi olarak 'Bir bayrak da sen as' kampanyasını başlatmak üzere bu kampanyayı gerçekleştirmekteyiz. Türk bayrağının gönderde asılı olması demek bu yüce Türk milletinin milli manevi ne kadar değeri varsa bunların teminat altında olduğunun göstergesi ve ifadesidir. Aynı oranda bayrağın gönderden indirilmesi de bu necip milletimizin bu büyük Türk milletinin milli ve manevi değerlerinin tehlike altına girdiğini göstermektedir. 12 yıllık AKP iktidarının sürdürüle geldiği, Oslo görüşmeleri ile başlayan 2010 referandumu ile tırmanmaya devam eden, KCK tutuklularının serbest bırakılmasıyla anadilde serbestlik gibi çeşitli terör örgütünün işine yarayan uygulamaları Diyarbakır'daki tabloyu meydana çıkartmaktadır. 1969 yılından beri Rahmetli liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş önderliğinde ve bugün bilge liderimiz Devlet Bahçeli liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi 45 yıldır şunu vurguluyor. Derdimiz bayrak. 45 yıldır anlatmak istediğimiz konu bu arkadaşlar. Bayrak giderse vatan gider, namus gider dil gider. Türk milletine buradan Milliyetçi Hareket Partisini anlamaya, Türk bayrağına sahip çıkmaya, Ereğli halkımızı da şu anda başlattığımız 'Bir bayrak da sen as' kampanyasına davet ediyorum."

Yapılan konuşmanın ardından partililer tarafından esnaf ve evlere Türk bayrakları dağıtılacağı ifade edildi. CİHAN

Yorumlar