Bir babanın en acı anı!

Liseli Mertcan çevreyolunda can verdi

Google Haberlere Abone ol
Bir babanın en acı anı!

ESKİŞEHİR'de meslek lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Mertcan Doğan, evden okula giderken çevreyolunda otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 08.30 sıralarında Çamlıca Mahallesi'nde çevreyolunda meydana geldi. 33 yaşındaki Mehmet Karaaslan yönetimindeki 26 VA 667 plakalı otomobil, evden okula giderken yolun karşısına geçmeye çalışan Eskişehir Şehit Murat Tuzsuz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümü 9-C sınıfı öğrencisi Mertcan Doğan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle refüjün üstünden yolun karşı şeridine savrulan Doğan, olay yerinde öldü.

Otomobil sürücüsü Mehmet Karaaslan kazanın ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Acı haber alarak olay yerine gelen Mertcan Doğan'ın babası Melih Doğan ile yakınları gözyaşına boğuldu. Acılı babayı polisler sakinleştirmeye çalıştı. Ölen öğrenciden geriye, kaza yerine saçılan tükenmez kalemi, spor ayakkabıları ve spor çantası kaldı.

Mahalle sakinleri, Mertcan Doğan'ın can verdiği yerde yayaların karşıdan karşıya geçerken her an ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarını söyleyerek, "Burada her gün kaza oluyor. Ne alt geçit ne de üst geçit var. Daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?" dedi.

Mertcan Doğan'ın cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar