Bingöl'de öğrenciler emeklerini sergiledi

Bingöl Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde yapmış oldukları resimleri sergiliyor. Merkez Sanat Sokağı'nda açılan sergiye ilgi büyük oldu.    Yağlı boya, dekoratif tablolar, 3...

Google Haberlere Abone ol
Bingöl'de öğrenciler emeklerini sergiledi

Bingöl Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde yapmış oldukları resimleri sergiliyor. Merkez Sanat Sokağı'nda açılan sergiye ilgi büyük oldu.

    Yağlı boya, dekoratif tablolar, 3 boyutlu rekreasyon ve 3 boyutlu river perspektif çalışmalarının yer aldığı sergide resimlerin, satışa sunulduğunu belirten Bingöl Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Zeki Tokiz, "Burada öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin 1 yıllık emekleri sergilenmektedir. Öncelikle Semih Yöndeş, Özgür Çalışkan, Veysel Taş, Hasan Akyiğit hocalarımıza ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu emeklerin karşılığı aslında para ile değerlendirilemez ama öğrencilerimizin bu emeklerinin bir karşılığı olduğunu gösterebilmek adına vatandaşlarımız, Çarşamba günü saat 19.00'a kadar hem sergimizi gezip hem de beğendiği tabloları satın alabilirler." dedi.

    Sergiyi, Bingöl Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, Belediye Başkan Vekili Halim Sügü, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fikret Bozaba ve bir çok vatandaş sergiyi ziyaret etti.

CİHAN

Yorumlar