'Binali Yıldırım İzmir'i market kent haline getirir'

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın, İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak gösterilmesini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Türkiye tarihinin en başarılı icracı bakanının İzmir’e aday olmasının çok önemli.

Google Haberlere Abone ol
'Binali Yıldırım İzmir'i market kent haline getirir'

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın, İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak gösterilmesini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Türkiye tarihinin en başarılı icracı bakanının İzmir’e aday olmasının çok önemli olduğunu söyledi. Akay, Bakan Yıldırım’ın, İzmir’i marka şehir haline getireceğini ve yerel seçimin sonunda İzmir’in kazanacağını belirtti.

İl Başkanı Akay, açıklamasında, “Sayın Bakanımız İzmir’e aşkla hizmet edecek, İzmir’i marka kent haline getirecektir. AK Parti iktidarında ülkemizin bütün kentleri, kalkınma ve marka kent olma yarışına girdi. Ege’nin incisi, ülkemizin dünyaya açılan kapısı olan güzel İzmir’in de bu yarışta en ön saflarda yer alması gerekiyor. İzmir’de Sayın Binali Yıldırım ile birlikte hizmet seferberliği, kalkınma hamlesi başlayacaktır.” dedi. İzmir’in AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımların ortada olduğunu vurgulayan Akay, “Bitmez denen çevre yolunu bitiren, duble yollarla trafiği rahatlatan, yeni okullar, yeni hastaneler, yeni barajlar ve burada sayamayacağım birçok eserle İzmir’de hizmet siyaseti, eser siyaseti yapan AK Parti, şimdi yerel yönetimde bayrağı devralarak hizmetlerini arttırarak devam ettirecek. İzmir’in artık bir silkinişe, bir sıçramaya, İzmir’in ve İzmirlilerin geleceği adına yapılacak ciddi hamlelere ihtiyacı var. Binali Yıldırım ile birlikte İzmir kazanacak.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar