'Bin lira olan su abonelik bedelini seçim döneminde 100 liraya düşürdüler'

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, bundan önce bin lira olan su abonelik bedelini, seçim sürecinde 100 liraya düşürme anlayışını değiştireceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Bin lira olan su abonelik bedelini seçim döneminde 100 liraya düşürdüler'

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, bundan önce bin lira olan su abonelik bedelini, seçim sürecinde 100 liraya düşürme anlayışını değiştireceklerini söyledi. Arslan, Evcilerliler Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği lokalinde, Denizli’de yaşayan Evcilerlilerle biraraya geldi.

Arslan, burada yaptığı konuşmada köylü çocuğu olduğunu ve bu mevkilere tarlalarda çalışarak geldiğini belirterek, “Şimdi halkımıza faydalı olmak, eserler bırakmak için siyasetteyiz. Belediye başkanlığı seçimlerinde, partiden önce belediye başkan adayının kişiliği, kimliği, yapısı, karakteri, etkisi önemlidir. ‘Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı, alırsa Kazım Arslan.’ alır diyerek beni bu yola teşvik ettiler. Biz de çalışıyoruz. Gidilmedik köy bırakmamaya, ayak basılmadık yer bırakmamaya çalışıyoruz. Köyde 50 nüfus bile olsa kilometrelerce gidip dağ tepe aşıp oraya gidiyoruz.” dedi.

Denizli’de su abonelik bedelinin bin lira olduğunu, seçim dönemine girildiğinde 100 liraya düşürüldüğünü hatırlatan bir vatandaşa ise şöyle cevap verdi: “Vatandaşın sırtına binen belediyecilik anlayışına karşıyız. Bu anlayış değişmeli. Ortada bir sorun varsa önce çözümü ortaya koyacağız, ardından bu çözümümüzü halkımızın isteğine göre şekillendireceğiz. Biz vatandaşın, esnafın sırtından belediyeyi indirmek istiyoruz. Halkımızın üzerindeki yükleri hafifletip rahatlatmak istiyoruz.” CİHAN

Yorumlar