"Billboardlara 2023 yazmışlar, siz sandıktan çıkacağınızı nerden biliyorsunuz"

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da ulaşımı yeniden düzenlemenin ve trafik çilesine son vermenin zamanı geldiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
"Billboardlara 2023 yazmışlar, siz sandıktan çıkacağınızı nerden biliyorsunuz"

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da ulaşımı yeniden düzenlemenin ve trafik çilesine son vermenin zamanı geldiğini söyledi. Sargül, “Paraları çok. Billboardlarda öyle tanıtımlar yapıyorlar ki, demokrasilerde bir insan kendi dönemi için konuşur. 2023 yazmışlar. Siz sandıktan çıkacağınızı nerden biliyorsunuz? Zannediyorlar ki elektrikleri keseriz oyları değiştiririz.” dedi.

Çekmeköy’de, partililerle buluşan Mustafa Sarıgül, yapılan çalışmalarla İstanbul’un güzel bir noktaya getirileceğini söyledi. Sarıgül, “Denizi toprağı yeşili ormanı en iyi şekilde biz koruyacağız. İstanbul'un kimlik kültür ve tarihi dokusunu geleceğe biz taşıyacağız. İstanbul'da bilimin el vermediği hukukun el vermediği doğanın el vermediği STK'ların onaylamadığı hiçbir projeye imza atmayacağız. İstanbul'da bilimsel çalışmalara dayalı ve planlı gelişmeye ihtiyaç var. Kentsel dönüşüm adı altında binlerce yurttaş mağdur oluyor. 50 daireli bir apartmanda bir yurttaşımız bile memnun değilse o binayı Allah bana yıktırmasın.” şeklinde konuştu.

Ulaşım sisteminin İstanbul'da kitlendiğini belirten Sarıgül, şunları kaydetti: “Ulaşım yürümüyor. Ulaşımı İstanbul'da yeni baştan düzenlemenin zamanı gelmedi mi? Trafik çilesine son vermenin zamanı geldi mi? Paraları çok. Billboardlarda öyle tanıtımlar yapıyorlar ki, demokrasilerde bir insan kendi dönemi için konuşur. 2023 yazmışlar. Siz sandıktan çıkacağınızı nerden biliyorsunuz? Zannediyorlar ki elektrikleri keseriz oyları değiştiririz.”

Sosyal medyadaki özgürlüğün vatandaşların elinden alınmak istediğini savunan Sarıgül, “Sosyal medyada 7 bin kişiyi maaşla görevlendirmişler. Nerede Sarıgül ismi geçse maşallah binlerce twit atıyorlar karalamak için. Benim yandaş medyam yok. Benim sadece Allah'ım var bir de sizler varsınız. Çalışa çalışa kazanacağız. Daha çok çalışacağız. İstanbul'u bir numara yapacağız.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar